Elektroliza-moje iskustvo

Drage Mame,

 

Još jedan tekst u našem delu,”Mommy time”, a ovog puta sam želela da podelim sa vama moje iskustvo sa elektrolizom.

Spominjala sam vam na IG da sam išla na ove tretmane i znam da vas zanima više o njima,tako da se nadam da će vam i  tekst biti koristan 😊Već sam spominjala salon “M” u koji  idem na razne tretmane,kad god ugrabim slobodnog vremena 😂 a kod njih sam upravo i radila elektrolizu.

Dok skoro sam mislila da čupkanje dlačica i depilacija smanjuju problem maljavosti medjutim vremenom sam uvidela da ih imam mnogo više nego na početku čupkanja 😐Zato sam se definitivno odlučila da krenem u ovaj proces i po preporuci tako i prvi put izabrala salon “M” .Oni inače elektrolizu rade već 25 godina u svom salonu,a u poslednjih 14 godina i lasersku epilaciju.Osim preporuke ovo mi je bilo jako važno,jer ipak kad se odlučite na ovakve tretmane-važno je da znate gde idete i da budete sigurni.

Ja sam htela da sredim nausnice i po njihovoj preporuci sam se odlučila za tretmane elektrolize.

Laser,kojim se rade tretmani epilacije,je odličan za telo iako ne uništava baš sve dlake,već veliku većinu,ali za lice je definitivno,bolji izbor elektroliza jer se zauvek uništavaju SVE dlačice,bez obzira na boju a čak i sede !

Meni je bilo potrebno svega desetak tretmana i dlačice su skroz nestale !

I ono što je najbolje znam da se više nikada neće vratiti 😊Krenula sam i u proces uklanjanja dlačica “zulufa” i jedva čekam da i to sredim😊..

Ono što su me svi pitali je da li boli 😊

Ne mogu da kažem da je potpuno bezbolno,za tretman se koriste jako jako tanke iglice i prosto se oseti nešto,ali više kao neprijatnost nego klasična bol.

A i kad vidite rezultate i znate da ste se zauvek rešile problema- VREDI sve 😊

Koža je posle tretmana bez dlaka,savršeno glatka i zdrava😊

 

Tako da bih svima vama koje želite da uklonite neke dlačice,njih definitivno preporučila .Salon se nalazi u Beogradu,na Konjarniku.Ostaviću vam sve kontakte,njihov stručni tim je uvek na raspolaganju za sva pitanja,konsultacije i dogovore.

Iiii 🎁🎁!! Za sve vas koje se odlučite na ove tretmane kod njih,a pozovete se na mene dobićete 10 minuta elektrolize GRATIS + 10% popusta na usluge laserskog uklanjanja dlačica !

Ne propustite ove popuste i pogodnosti,uradite nešto samo za sebe i zauvek se rešite dlačica 😄!

 

Šaljem vam puno poljubaca

Tamina ♡

 

Salon ” M ”  065/288 33 40 011/3474550

Ulica 10 Avijatičara br.7/ Konjarnik

http://www.salon-m.rs/

📩salonmbeograd@gmail.com

 

FB : https://www.facebook.com/salonmbeograd/

 

IG : https://www.instagram.com/salon_m_beograd/